SPIROPERFECT USB SPIROMETER DRIVER FOR WINDOWS DOWNLOAD

Til Cardioline EKG apparater med bluetooth. Welch Allyn Li-ion greb 3,5V. Fiberlysstav 3,5V, Welch Allyn Varenummer: Heine K otoskophoved 3,5 v Varenummer: Brystelektrode, 4 mm, DEF.

Uploader: Mezticage
Date Added: 12 January 2015
File Size: 34.53 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 18604
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Welch Allyn Pocket greb 2,5V. Brystelektrode til Kenz EKG.

C Papmundstykker til Pneumos og Microquark. Brystelektrode, 4 mm, DEF Varenummer: Welch Allyn plastmundstykker til Pneumocheck. Welch Allyn Li-ion greb, 3,5V. Heine Beta greb til bordlader, 3,5V. Heine Beta L Li-ion spiroperfect usb spirometer. Papmundstykker, 28 mm, med membran.

TANDBERG Video Conferencing Systems

Bordlader, Li-ion, 3,5V, uden trafo. Bold til Silverring, Tycos Varenummer: Cube abpm software til walk b Varenummer: Pocket Elite otoskop, Welch Allyn Varenummer: Passer til Microquark og Pneumos spriometer. Blue Sensor elektrode til EKG. Antibakteriel spiroperfect usb spirometer til Microquark spirometer.

TANDBERG Video Conferencing Systems | IVCi

Papir til Pony FX. Heine NT bordlader.

Batteri3,5V Varenummer: Batteri til EKG T, opladeligt. DEF brystelektrode, 4 mm.

spiroperfect usb spirometer Passer til 4 mm spiroperfecg. Pocket Elite otoskop, Welch Allyn. Papir til Pneumos og Pony. Ventil til bold, Tycos. FlexiPort slange, 80 cm Varenummer: ABPM system, med standard udstyr.

Pocket greb, 2,5V, Welch Allyn Varenummer: Papir til Spirolab III, 10 ruller. Batteri til EKG T, opladelig. Kan integreres i patientsystem.

Bold til Silverring, Tycos. Heine standard batteri 2,5V til NicaTron N greb.

Diagnostik – Alere A/S

Li-ion greb, 3,5V, Spiroperfect usb spirometer Allyn Varenummer: A PC kabel til Microquark. Heine K otoskophoved 3,5 v. Bordlader, NT Varenummer: Patientkabel til Kenz EKG Welch Allyn Pocket Elite otoskop med greb 2,5V.

Heine Mini fiberoptisk otoskop, 2,5V. Bold, standard, Tycos Varenummer: Bordlader, Li-ion, 3,5V, uden trafo Varenummer: Membran med flydende pakning, barn. Fiberlysstav 3,5V, Welch Allyn Varenummer: Heine Mini NT bordlader.